Acne

Acne Behandeling - meer dan reinigen alleen

acne behandelingDe Piroche Acne behandeling is een totaalbehandeling die werkt op je huid en op je energieniveau. Er wordt - naast dat er een goede huidanalyse en uitgebreide gezichtsbehandeling wordt gedaan - gewerkt op blokkades in jouw energiebanen (meridianen).

Deze totaalaanpak maakt dat je systeem wordt opgeschoond en weer beter kan functioneren en dit heeft een positief effect op acne.

Bij deze behandeling hoort natuurlijk ook een Piroche thuisverzorgingsadvies. Het tegengaan van acne is immers een continue proces. Een acne behandeling duurt 2,5 uur.

De Acne behandeling kan worden uitgebreid met (en dit is aan te bevelen):

Acne is een veel voorkomend huidprobleem dat zich kenmerkt door puisten, mee-eters en eventueel litteken weefsel. De oorzaken zijn zeer uiteenlopend: hormonale factoren of erfelijke factoren spelen een rol, en ook voeding, eventuele zwangerschap, verkeerde cosmetica of een slechte darmflora.

Heb je last van acne? Maak dan een afspraak. Samen bespreken we jouw wensen en maken we een behandelplan zodat er optimaal resultaat bereikt wordt. Voor tieners en pubers zijn aangepaste behandelingen mogelijk. De mogelijkheid bestaat om voor de acnebehandeling een vergoeding te ontvangen van je zorgverzekering uit de aanvullende verzekering. Zie hiervoor je eigen zorgpolis.

Waarom een Acne Behandeling?

  • Brede, effectieve aanpak van acne leidt tot een rustige huid
  • Totaalaanpak door energieniveau en huid te behandelen
  • Kan uitgebreid worden met voedingsadvies en Schussler celzouten

 

 

Wil je ook een acne gezichtsbehandeling? Ga naar contactformulier >

 

Categorie:

Klant ervaringen

Gemiddelde beoordeling Ervaringen van klanten, Faced | Stralend zijn en blijven van Binnen & Buiten is 5 Ster uit 5 sterren - gebaseerd op 3 Recensie