Energetische Mini Facelift

 

Energetische Mini Face lift – snel een stralend resultaat

mini faceliftDit is een korte, krachtige behandeling die een enorm liftende werking heeft en je direct laat stralen. Deze oppepper voor je huid geeft je net dat beetje extra glans op een bijzonder moment.

De behandeling duurt slechts 45 minuten en kan dus eenvoudig ingepast worden in of op een voor jou drukke dag. Er wordt gebruik gemaakt van cupping lymfedrainage, ultra geluid en electrostimulatie.

Cupping lymfedrainge zorgt er voor dat alle blokkades worden opgeheven en afvalstoffen en overtollig vocht op milde wijze worden afgevoerd.

Het principe van de electrostimulatie bestaat uit een extra stimulatie van de zenuwvezels met behulp van elektrische impulsen, die overgebracht worden door elektroden. Hier mee wordt een liftend effect bereikt. Het is een doeltreffende manier om de gelaatspieren te oefenen met een duidelijke verbetering.

De vibraties van ultrageluid geven een micromassage waardoor warmte opgewekt wordt. Door deze warmte neemt de door bloeding toe en stimuleert de stofwisseling van je huid. Je huid wordt steviger, gaat rimpelvorming tegen en geeft een stralend uiterlijk.

Waarom een Energetische Mini Facelift?

  • Korte behandeling en dus goed in te plannen
  • Huid krijgt een boost en voelt soepel en glad aan
  • Stralen op een bijzonder moment
  • In korte tijd maximaal effect
  • Make-up komt beter tot zijn recht   

Deze behandeling is goed te combineren met een algehele Body drainage.

Wil je ook een Energetische Mini Facelift? Ga naar contactformulier >

 

[/html][/fluid]

Categorie:

Klant ervaringen

Gemiddelde beoordeling Ervaringen van klanten, Faced | Stralend zijn en blijven van Binnen & Buiten is 5 Ster uit 5 sterren - gebaseerd op 3 Recensie